Badkamer

De badkamer wordt steeds meer een plek van bezinning en rust. Vloerverwarming, moderne verlichting, designmeubels en accessoires hebben ervoor gezorgd dat de badkamer niet alleen eye-candy is, maar ook een plek is geworden van fantastisch warme sferen. Het verbouwen of renoveren van je badkamer kan hierin wonderen doen.

Badkamer verbouwen

Derksen Projectservice uit Doetinchem verzorgt van A tot Z uw nieuwe badkamer. Zo slopen we de oude, (ver)leggen we leidingen en aansluitpunten aan, stucken, metselen we waar nodig en tot slot monteren we alle meubels en accessoires tot in het strakste detail af.

Ontwerp badkamer

Voordat we beginnen aan het verbouwen van je badkamer gaan we natuurlijk eerst samen kijken naar het ontwerp. Zo kijken we samen met u naar wat uw wensen zijn binnen het ontwerp van een badkamer op maat. Meubels, wand- en vloertegels, vloerverwarming, moderne verlichting en alle mogelijke accessoires zullen we dan meenemen in de overweging van het ontwerp.

Service

Veel mensen kijken op tegen het verbouwen van hun badkamer. Bij Derksen Projectservice ontzorgen we de klant volledig en zorgen we dat u na drie weken kunt douchen of badderen in uw nieuwe badkamer.

Badkamer 3

Nooddouche

Tijdens deze drie weken kunnen wij een nooddouche verzorgen zodat u ook tijdens de verbouwing lekker kan douchen. Ook ná de oplevering kunt u op een goede service rekenen.

Scroll naar boven
Scroll naar top